https://www.creative-cables.be/nl/15_bebulbs BB-A07

LED Lamp satijnwit buisvormig 4,8W 470Lm E14 2700K Dimbaar - A07

BB-A07

Nieuw product

Op voorraad

16,60 €

- +

De buisvormige LED lamp in mat wit is ontworpen om perfect te combineren met P-Light, de lamphouder met E14 fitting waarmee je enkelvoudige en meervoudige druppelvormige pendellampen kunt maken met een moderne en originele uitstraling. Daarnaast is deze lamp perfect voor kleine lampen en tafellampen dankzij de kleine afmetingen.

De satijnwitte glazen afwerking van deze lamp voorziet elke ruimte van het juiste licht zonder te verblinden. Bovendien heeft de A07 een zeer hoge kleurweergave-index (CRI95) die een perfecte kleurweergave mogelijk maakt, en is dimbaar, wat betekent dat de lichtintensiteit kan worden verhoogd of verlaagd, afhankelijk van de behoefte en de gewenste sfeer.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type lichtbron: LED
Vorm: T30x120
Fitting: E14
Vermogen: 4,8 W
Lichtsterkte: 470 Lumen (gelijk aan een oude 40 W gloeilamp)
Spanning: 220-240V
Temperatuur: Lichtsterkte (2700K)
Levensduur: 15.000 uur

Deze lamp is perfect voor de P-Light lamphouderset van Creative-Cables.

Let op: om een LED-lamp goed te kunnen dimmen, heb je een specifieke dimmer nodig of de nieuwe generatie universele dimmers. Je vindt een selectie van zowel wandmodellen als infra-kabelmodellen in de daarvoor bestemde sectie op onze website.

Bij het kiezen van de regelaar: naast het maximale vermogen van de gebruiker moet ook het minimale vermogen in aanmerking worden genomen, want als het gereguleerde vermogen lager is dan het minimale nominale vermogen, kan de gebruiker 'flikkeren' en/of beschadigd raken.

 
Data sheet
Réglage du flux lumineuxNon dimmable
CulotE14
Diamètre30 Ø
Type d'ampouleLED
Température de couleur2700°K
Volt220V, 240V
Watt4.8W
Classe d'énergieF
ModèleAutres modèles
Ouverture du faisceau360°
Rendements lumineux470 Lm
Couleur verreBlanc lait
BrandBebulbs
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu